Organisator

 

Miranda Nanda Maria van Dijk (1965)

bedenkt en organiseert al meer dan 20 jaar met grote bevlogenheid diverse sociaal maatschappelijke initiatieven. 

Vanaf 2019 de start van De Zingevers om Zingeving, Bewustzijn en Menselijke ontwikkeling te stimuleren. Dit ligt tevens in lijn met haar professionele leven en haar geloof dat werkelijke vervulling vooral vanuit ZINGEVING ontstaat. Dan moeten we naar de kern van ons menszijn durven gaan en onze diepste verlangens honoreren en vragen durven stellen die we niet zo snel stellen aan onszelf en anderen.

Eerdere initiatieven: Het Vriendschapsproject, Dinnerdate for Women, Adoptieclub Nederland, Ladiesfuel, Club SHE TALK, The Gay Women Connection, Music Business Management, Two Babes Music & Entertainment, Pink Heaven Parties, The Women Only Club, Womenhearts, Female Passion, Cinema delle donne, The Magic Wave en Private Performances en diverse landelijke parties en kerst- en oudejaarsfeesten.

Via haar website Human Transformation Projects meer info over Miranda’s missie. Ze is trainer, counselor, spreker en auteur, met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Menselijke Transformatie. Ze is gespecialiseerd in versterking, verandering, psychosociale en psychologische problematiek doorbreken.

Via haar persoonlijke website mirandanmvandijk.com meer info over haar persoonlijk.

‘Ik vind het belangrijk om significante psychosociale thema’s in het licht te zetten, om wakker te schudden, de geest te verruimen en moed te stimuleren. Het beïnvloedt namelijk de kwaliteit van ons leven.’